Se fură cu sacul la Târgul de Crăciun din Timișoara

359

Târgul de Crăciun din Timișoara, pradă ușoară pentru hoți. Doi bărbați au reușit să fure un sac de produse dintr-o căsuță. După ce au luat obiectele, au plecat liniștiți cu sacul în spate. Au dat, însă, nas în nas cu polițiștii locali. Aceștia au aflat repede că tot ce conținea sacul este furat.

”Polițiștii locali aflați în patrulare în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 04.50, în zona Alba Iulia, au observat doi bărbați cu un sac voluminos în spate deplasându-se spre parcarea Modex, iar în timp ce mergeau sacul din plastic s-a rupt. Imediat polițiștii locali au trecut la identificarea celor doi, stabilind că se numesc C.D., de 47 de ani, din Motru – Gorj, și G.F., de 36 de ani, din Căiuți – Bacău. Cei doi aveau asupra lor peste 40 de kilograme de produse despre care au declarat că le-au sustras dintr-un stand aflat la Târgul de Crăciun din Piața Victoriei și aveau de gând să le valorifice. Bărbații au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis Poliția Locală.

Acesta este cel de-al treilea caz de acest gen înregistrat în ultima săptămână în zona centrală a orașului, motiv pentru care Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că în această perioadă extrem de aglomerată cetățenii trebuie să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă la genți, portofele, obiectele cumpărate, iar reprezentanții magazinelor sau standurilor amenajate, la bunurile aflate pe rafturi, care pot fi sustrase de persoane care profită de agitația de sărbători din magazine și să anunțe imediat cum observă astfel de persoane suspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ