Se deschide unicul parc de aventură din estul județului Timiș

928

Pasionații de aventură și cei dornici să experimenteze senzații tari o pot face, începând de duminică, 29 iulie, la Nădrag, unde, la ora 11, se va deschide, oficial, unicul parc de aventură din estul județului Timiș.

Parcul de aventură Nădrag a fost amenajat pe o suprafață de 1,5 hectare, pe o culme la ieșirea din localitate, înspre fosta cabană Căpriorul, în Poiana Negri.

Parcul dispune de șase trasee, cu 64 de elemente suspendate: traversări, săritoare, platforme, cățărători. Sunt trasee atât pentru copii, cât și pentru adulți, cu diferite grade de dificultate, iar pe fiecare dintre rutele amenajate turiștii se vor putea da cu tiroliana.

Zona de aventură a fost realizată cu fonduri de la bugetul local, valoarea investiției fiind de 250.000 de lei. Din aceste fonduri au fost achiziționate și 40 de echipamente de securitate, care trebuie folosite în permanență de cei care doresc să experimenteze senzații tari.

După cum a anunțat primarul comunei Nădrag, Liviu Muntean, parcul va fi deschis doar în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 11 și 17, iar intrarea este liberă.

Parcul de aventură este o realizare deosebită pentru Nădrag și pentru revigorarea turismului în estul județului Timiș.

Sursa: lugojexpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ