Se deschide terasa de pe Modex! Nu cu mult timp în urmă, primarul Robu se arăta indignat

1704

Timişorenii şi turiştii care vin în Piaţa Victoriei vor avea, în curând, o terasă la înălţime de unde pot admira tot centrul oraşului. Terasa de pe clădirea Modex îşi deschide porţile în această sâmbătă.

Deşi lucrările de amenajare au început cu stângul, iar primarul a descoperit că se munceşte fără actele necesare, acum patronii au reuşit să obțină autorizaţiile pentru a finaliza lucrarea. Designul a fost puţin modificat, iar în câteva zile timişorenii pot să se relaxeze la înălţime.

„După mai multe consultări cu reprezentanții Primăriei s-a modificat și designul. S-a renunțat la structura metalică din față pentru marchize, acestea fiind înlocuite cu umbrele și marchize retractabile, similare cu cele de la terasele din zona centrală. Între timp, s-au obținut toate autorizațiile necesare și s-au făcut modificările aferente de design, iar acum locația este pregătită să se deschidă. Evenimentul de deschidere va avea loc sâmbătă, 22 iulie”, anunţă administratorii terasei.

Deși au fost întâmpinate dificultăți, timișorenii și-au arătat sprijinul într-un număr foarte mare pentru această locație. Mulți dintre ei și-au exprimat pe rețelele de socializare dorința de a avea un astfel de loc de socializare în centrul orașului. Trendul de „craft”, popularizat și ca „home made”, este unul adoptat de tot mai multe restaurante din întreaga lume, deoarece oamenii au început să se orienteze din ce în ce mai mult spre calitate și prospețime.

„Craft Rooftop este conceput astfel încât să devină în scurt timp una dintre destinațiile favorite pentru turiștii care vizitează Timișoara, mai ales acum, odată cu desemnarea orașului drept Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021. Un oraș atât de frumos merită văzut din toate unghiurile, mai ales de la înălțime”, mai spun administratorii.

Când au fost descoperite neregulile, patronii au fost amendaţi cu 10.000 de lei.

Citește și: În Timişoara blocată, primarul Robu, cu o ”armată” de polițiști, ia cu asalt clădirea Modex-VIDEO

terasa-modex-2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ