Se deschide ”Litoralul Vestului”! Plajă extinsă, camping, locuri de joacă și multe alte surprize pentru turiști

1663

Începe numărătoarea inversă! Au mai rămas doar două săptămâni până la deschiderea unui nou sezon pe Plaja Lacului Ghioroc.

”Pe 1 Mai va fi deschiderea oficială, dar terasele se deschid din 27 aprilie. Campingul se va deschide începând din 2 mai.

Așa cum vedeți în imaginile alăturate deja am început pregătirile pentru noul sezon. Am început montarea iluminatului ornamental, a umbreluțelor, a locurilor de joacă pentru copii și a campingului.

Până la deschidere vom aduce și palmierii pe plajă și vom mai face corecturi la nisipul de pe plajă”, transmit organizatorii.

Aceștia spun că și lucrările de extindere a plajei sunt în grafic și se vor finaliza până la 1 iunie 2019. Plaja va fi extinsă cu peste 3500 de metri pătrați. De asemenea, turiștii vor beneficia și de cazare la camping, contra-cost.

”Cu sprijinul Consiliului Județean Arad vom începe în curând lucrările la construirea a încă 5 căbănuțe în camping cu o capacitate de 20 de locuri de cazare care se vor adăuga la cele 28 de locuri care deja sunt funcționale. Prețul pentru închirierea căsuțelor este de 100 lei pe cameră pe noapte. Fiecare cameră are două paturi de o persoană, baie proprie, dulap, măsuță și terasă în față”, mai spun organizatorii.

Pregătirile pentru un nou sezon de Ghioroc Summer Fest, un festival iubit de amatorii de distracție, au intrat în linie dreaptă, iar organizatorii se așteaptă ca vara anului 2019 să atragă pe ”Litoralul Vestului”  peste 100.000 de turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ