Se dau inspectori DSP și ”amendează” cabinetele stomatologilor

30

Escrocii profită din plin de pandemie. Ultimul caz este a două persoane din județul Timiș care au falsificat legitimații ale Direcției de Sănătate Publică și au realizat controale la cabinete stomatologice din județ. Potrivit autorităților, acestea încasau pe loc amenzile.

”Având în vedere informațiile apărute pe rețelele de socializare referitoare la controalele efectuate în cabinetele stomatologice de către două persoane care pretind a fi reprezentanți DSPJ Timiș și care se legitimează cu documente false, Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș se dezice de practicile acestora și adresează rugămintea către cetățeni, ca în astfel de situații să fie verificată identitatea „inspectorilor”, contactând Direcția de Sănătate Publica și solicitând totodată și ordinul de deplasare, document care confirmă actul de control”, transmis DSP Timiș.

Amenda contravențională aplicată, atunci când se impune, de reprezentanții DSP Timiș se achită, în funcție de situație, la primăria de domiciliu sau la Trezorerie, ea nu se încasează de către inspectori la fața locului pe bază de chitanță.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș va iniția o anchetă cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, pentru a identifica persoanele care practică astfel de metode.

LĂSAȚI UN MESAJ