Se conturează primele tabere în PSD, după înfrângerea zdrobitoare de la alegerile prezidențiale

143

Vin primele reacții din partea umor membri marcanți ai PSD, după înfrângerea de le prezidențiale. Printre cei care iau poziție se numără și Mihai Fifor, secretar general al PSD, care pare acum de partea Gabrielei Firea, deși până acum era considerat un apropiat al Vioricăi Dăncilă.

„Gabi Firea are perfectă dreptate! Nu putem începe reconstrucția PSD cu oameni care nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid. Ar fi o contradicție cu termenul de «reformare», scrie Fifor pe Facebook .

„PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul. Trebuie să începem să promovăm o garnitură politică nouă, care să ofere o perspectivă credibilă, cu adevărat promițătoare. Avem multi oameni buni în partid, care au fost aici și au luptat și care pot fi promovați oricand în structurile de conducere ale PSD”, mai spune secretarul general al PSD.

„Nu sunt împotriva venirii sau revenirii unor oameni din afara partidului. Trebuie să fim deschiși către cei care pot aduce un plus PSD. Cred că, e nevoie mai mult ca oricand de o analiza profunda si onesta, de consultare si de dialog colegial, la toate nivelurile din partid si acesta trebuie să fie motorul relansării PSD”, concluzionează MIhai Fifor.

LĂSAȚI UN MESAJ