Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din vest. Ninsoarea a cauzat și primele accidente

581

Mai multe accidente uşoare s-au petrecut ieri pe drumurile judeţene, pe fondul căderii zăpezii în regiunea de vest a țării.

O mașină a derapat pe sosea si a ajuns în șanț, între Sânimhaiu German și Bobda, județul Timiș. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Lângă Carani s-a produs un alt accident de circulație, în urma căruia un taxi a ajuns cu roțile în sus pe marginea șoselei, dupa ce mașina a derapat.

Șoferii sunt avertizați să circule cu prudența și să nu calce pedala de accelerație, dar mai ales să nu pornească la drum dacă nu au mașinile echipate cu cauciucuri de iarnă.

Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile naţionale din vestul ţării. Carosabilul este umed atât în Arad, Timiş, Caraş-Severin, cât şi în Hunedoara.

În zonele de deal şi de munte este şi zăpadă pe drumuri, amestecată cu material antiderapant, stratul măsoară până la 4 centimetri, în zona Oraviţa-Bozovici. Sunt şi porţiuni de zăpadă îngheţată, în zonele mai înalte.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timisoara anunţă că s-a intervenit în ultimele 12 ore cu peste 300 de auto-utilaje si au fost împrăştiate mai mult de 2400 de tone de material antiderapant si 4,5 t de clorură de calciu. Aproape 100 de utilaje au acţionat numai tronsoanele de autostradă din vestul ţării, aproape jumătate din cantitate de material folosită fiind pe aceste şosele: mai mult de o tonă de material antiderapant şi 3 tone de clorură de calciu, conform site-ului DRDPTM.

Foto: Facebook-Info trafic județul Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ