35.7 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

Se circulă cu restricții pe mai multe drumuri din vestul țării

Traficul rutier se va desfășura cu restricții, săptămâna aceasta, din cauza lucrărilor programate pe drumurile naționale din zona de vest a țării.

În județul Timiș, pe DN 68A Coșava – Margina are loc refacerea structurii rutiere, până în 25 iulie, lucrări desfășurate inclusiv pe timpul nopții, anunță DRDP Timișoara.

Pe DN 6 Sânnicolau Mare – Cenad se execută covor asfaltic; iar pe DN 57 Jamu Mare – Comorâște sunt executate reparații la carosabil.

În județul Caraș-Severin diverse lucrări sunt executate pe DN 68 Oțelu Roșu – Caransebeș; DN 67D Băile Herculane – Valea Cernei, pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeș; respectiv pe DN 57 Berzasca.

În Hunedoara, intervenții ale drumarilor sunt programate pe DN 66 Hațeg și DN 7 Orăștie; DN 74 Buceș – Vulcan și pe DN 66 Uricani, în vreme ce, în Arad, pe Valea Mureșului, între Vărădia și Bârzava vor fi montate parapete pe rulouri.

Sursa:

https://www.radiotimisoara.ro

Foto: DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cu un stat îngropat în datorii, 2025 se anunță un an teribil pentru români

București. Taxe și impozite mai mari de așteaptă anul viitor, după alegerile parlamentare și prezidențiale, conform experților în economie. Guvernul nu a reușit să...

Cele mai importante măsuri de precauție pe care șoferii trebuie să le ia înainte să plece la drum pe caniculă

În contextul temperaturilor ridicate, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș oferă câteva recomandări pentru șoferii care pleacă la drum în aceste zile caniculare. Este esențial...

Citește și :