Se caută voluntari pentru plantare în comunitate

45

În cadrul proiectului Arta în comunitate organizatorii și-au propus să aducă oamenii mai aproape de artă și arta mai aproape de oameni. Se dorește de asemenea înfrumusețarea spațiului verde de la Galeria Park și realizarea de conexiuni relevante între oameni.

Acum s-a ajuns la etapa în care se preconizează plantarea unui gard viu în jurul parcului. Toți doritorii sunt chemați alături de inițiatori la Plantare în comunitate, vineri, 26 mai de la ora 16 în parcul de la Galeria Park (Str. George Enescu nr. 1).
„Noi aducem plantele și materialele, pe voi vă așteptăm cu energie faină, voie bună și dorința de a planta ceva frumos în comunitate. Evenimentul va fi ghidat de Livia Mateiaș și Goran Subin” sună chemarea la voluntariat.
Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.
Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.
Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Parteneri: Subin Spații Verzi, DIGITAL:CANVAS, Ornella Studio Design, Facultatea de Arte și Design Timișoara.
Puteți urmări dezvoltarea proiectului pe paginile de social media
Facebook – Arta în comunitate: www.facebook.com/Artaincomunitate
Instagram – arta_in_comunitate

LĂSAȚI UN MESAJ