Se caută salvamari pentru ștrandul din Lugoj. Primăria a început angajările

211

Primăria Muncipiului Lugoj a scos la concurs mai multe posturi pentru strand şi bazinul acoperit. 19 persoane au depus dosarele pentru funcţiile de şef serviciu, casieri, paznici şi îngrijitori. Două dintre dosare au fost repinse. Cei care au dosarele acceptate, în data de 28 ianuarie vor fi testaţi practic şi în scris, conform metodologiei postului, iar în 31 ianuarie vor susţine un interviu.

Anunţul de angajare a fost postat pe site-ul primariei şi la afişierul instituţiei. Primarul Francisc Boldea a declarat că o problemă e legată de găsirea unor salvamari, fără de care ştrandul şi bazinul acoperit nu pot funcţiona.

“Nu putem să găsim salvamari. La Lugoj nu e nimeni care să fie făcut cursuri de salvamari. Am solicitat la Constanța, să ne trimită un specialist și îi asigurăm masă, casă, ca să stea aici și să pregătească oamenii. Ne trebuie 10 oameni”, a declarat primarul Francisc Boldea, pentru Lugojeanul.ro

Deschiderea ştrandului e programată pentru luna mai, după ce a fost amânată de mai multe ori. Lucrările ar fi trebuit să fie finalizate, conform proiectului, în 2014.

sursa – lugojeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ