Se caută chiriaș pentru vechea cetate a Timișoarei

125

Consiliul Județean Timiș mai caută chiriași pentru spațiile rămase goale în vechea cetate a orașului. Investitorii nu se înghesuie să ia în chirie suprafețele de aici, pentru că ar urma să cheltuie mulți bani pentru reamenajări. În august se licitează un spațiu de peste 220 de metri pătrați în interior și 57 de metri pătrați în exterior.

”Spațiul respectiv poate avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suppot”, transmit autoritățile județene.

Licitația va avea loc în data de 27 august 2018, la ora 10:00, la sediul Palatului Administrativ, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17 (Camera 9, parter). Caietul de sarcini poate fi achiziționat la Camera 225, et. 2, iar înscrierea la licitaţie se poate face până în 24 august 2018 inclusiv, între orele 9:00-14:00.

Ofertanţii vor depune, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, cererea de înscriere la licitaţie însoţită de documentele prevăzute la punctul 5 din Caietul de sarcini. Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10:00-13:00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiului este dl. Dan Păduraru, consilier superior la Compartimentul Gestionarea Patrimoniului, telefon 0721868229.

LĂSAȚI UN MESAJ