Se ascute lupta dintre Grindeanu și Dragnea! Vezi pe cine a demis astăzi premierul Grindeanu-VIDEO

748

Premierul României, Sorin Grindeanu, a anunțat că a semnat duminică ordinele de demitere pentru toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și pentru secretarii adjuncți, în legătură cu lansarea programului PNDL 2, informează Agerpres.

„Nu accept ca acest program să fie folosit în scopuri politice și nu am de gând să tolerez așa ceva. (…) Pentru a înlătura orice umbră de îndoială, am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toți secretarii de stat din Ministerul Regionale și Administrației Publice, pentru secretarul general și pentru secretarii generali adjuncți. De azi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna — nici dumneaei, nici prin interpuși — niciun fel de act care să aibă legătură cu PNDL. Am făcut acest demers pentru a bloca eventualele abuzuri și nu pentru a bloca programul. Acesta trebuie să continue și vă asigur că acest lucru se va întâmpla cât de curând, dar doar cu respectarea legii”, a declarat Grindeanu la Palatul Victoria.

El a mai spus că o așteaptă la discuții, luni, pe Sevil Shhaideh, ministrul de resort. „O invit pe doamna Shhaideh, luni, la o discuție. Să-mi comunice stadiul tuturor programelor aflate în prezent în derulare. Știu că este un om care, în final, va respecta legea”, a adăugat premierul. Grindeanu a explicat că în ultimele luni a avut foarte multe întâlniri cu președinți de Consilii județene, primari de orașe, comune, municipii pentru a găsi soluțiile pentru ca PNDL 2 să fie un succes, dar și că a avertizat-o pe Sevil Shhaideh să accelereze implementarea programului.

LĂSAȚI UN MESAJ