Se ascut cuţitele în PNL Timiş! Buşoi dă de pământ cu Robu

2514

Prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi a comentat propunerea lui Nicolae Robu, primarul Timișoarei, de înlocuire a actualului Birou Politic Național, cu un BPN restrâns, de 22 de persoane.

„Îl prețuiesc și sunt foarte atașat de domnul Robu de mulți ani, dar această propunere este nestatutară. Ea poate fi aplicată doar dacă se modifică statutul, în Consiliul Național, sau dacă toți, absolut toți membrii actualului BPN, își dau demisia. Nici eu, nici alți colegi prim-vicepresedinți sau vicepresedinți nu avem de gând să facem acest lucru. Cred că mai întai trebuie avută o analiză serioasă și onestă despre aceste alegeri, și să convenim, prin consens sau cât mai largă majoritate, o formulă de viitor. Avem nevoie de calm, unitate și să continuam să luptăm cu PSD, nu între noi”, a declarat Bușoi.

1 COMENTARIU

  1. Ah, Busoiul!!

    Acest Busoi scump si dragalas, degraba sugatoriu de ban public prin firma lui VFI Medica, cu care vinde aparate medicale foarte scumpe si exorbitant de scumpe. Cum cui le vinde? Spitalelor…

    Busoiul nostru pufos de Mehedinti, presedinte PNl Bucuresti, cu care a facut un onorabil scor 12% duminica, cam jumate din media nationala (dar cine mai tine socoteala), vedeta Antena 3 asadar, e foarte atasat de Robu. Asta e stirea. Restul e prostie.

LĂSAȚI UN MESAJ