Se anunţă întârzieri pe şantierul de la Popa Şapcă. De ce nu sunt muncitorii la lucru?

807

Şantierul din zona Popa Şapcă nu va fi închis prea curând. Autorităţile anunţă deja întârzieri. De vină, de această dată, nu este vremea ci lucrări conexe care trebuie realizate urgent şi care nu erau prevăzute în proiectul iniţial.

În primul rând, în timpul săpăturilor, sub strada Popa Şapcă au fost descoperite vestigii arheologice. Aşa cum cere legea, este nevoie de o descărcre arheologică în zonă şi abia apoi se poate continua asfaltarea şi amenajarea zonei.

„Avem unele probleme pe strada Popa Şapcă. Trebuie mutată reţeaua de gaz şi trebuie realizată descărcarea arheologică. De aceea se întârzie un pic şi de aia nu sunt muncitori pe şantier”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Lucrările pentru lărgirea pasajului Popa Şapcă şi a străzii cu acelaşi nume au început în primăvara trecută. Şantierul ar trebui să fie finalizat în această toamnă. Atunci, pasajul şi strada vor avea 4 benzi pentru traficul rutier, trotuare, piste de biciclete şi spaţii verzi conexe. Costul se ridică la 24 de milioane de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ