Scutaru trece pe Știința! ASU și-a luat jucător de Liga I

375

Fostul căpitan al lui ACS Poli a bătut palma cu gruparea de pe Știința. Cristian Scutaru este oficial jucătorul lui ASU Politehnica până în vară.

Gruparea de liga secundă a început în forță campania de transferuri a iernii, cu un jucător de Liga I. Politehnica Timișoara l-a înregimentat pe fundașul Cristian Scutaru, confirmând zvonurile apărute în ultimele zile. Jucătorul în vârstă de 30 de ani se pregătește de la începutul acestei săptămâni cu ”Băieții în ghete”.

Născut în Reșița, Scutaru a făcut pasul spre fotbalul de performanță în tricoul lui Poli Timișoara. De-a lungul vremii a mai evoluat pentru Jiul Petroșani, CFR Timișoara, CSM Reșița, Inter Clinceni și Dinamo București, înainte a reveni la Timișoara la ACS Poli în 2013. Din Liga I a făcut un pas în spate la UTA în vară, însă problemele de la Arad l-au adus în postura de jucător liber de contract în aceastăiarnă.

Fundașul central a prins deja primele minute în tricoul lui ASU în amicalul de miercuri cu gruparea sârbă Vulturul Grebenac. Are toate șansele să refacă cuplul de fundași centrali din ”epoca Iancu” cu Ioan Mera.

Scutaru s-a mai aflat aproape de ASU și în vara anului 2016, când a cochetat cu semnarea unui contract.

 

LĂSAȚI UN MESAJ