Scrisoarea senzațională a unui șofer român de autobuz din Londra. Ce le transmite conaționalilor săi

2539

O româncă l-a înjurat pe șoferul unui autobuz din Londra, că nu a oprit unde a vrut ea. Șoferul era tot român şi a postat pe Facebook un mesaj pentru tânăra care i-a vorbit urât. Mesajul a devenit viral.

Un șofer de autobuz român din Londra, supărat pe o călătoare care l-a înjurat în romanește din cauză că nu a vrut să oprească după ce a plecat din stație, le transmite conaționalilor din Londra să nu mai folosească sistemul românesc, adică înjurăturile, ci pe cel englezesc, civilizat.

Iată ce a scris pe o rețea de socializare șoferul român Ștefan Mădălin Murariu:

„Anunț de interes public pentru cei ce folosesc transportul în comun ( aka busul)!!!!!! Sunt niște reguli de bun simt pentru folosirea corecta a autobuzelor:
1. Dacă vezi autobuzul dorit de la distanță, fă un semn cu mana șoferului, fă un pas în față sau ceva să îi dai șoferului de înțeles că vrei sa folosești autobuzul respectiv și nu altul ( în special dacă stația servește mai multe rute)
2. Dacă auzi sau vezi afișată stația de autobuz la care vrei să cobori, apasă pe butonul ăla roșu “STOP” din timp, să știe șoferul că vrei să cobori la următoarea și să ajusteze viteza autobuzului pentru oprire.

Dacă nu ai făcut nici una din cele doua și șoferul nu are alt motiv să oprească în stație te rog nu te supăra dacă autobuzul trece de stația dorită de tine fără să oprească.

Ii mulțumesc doamnei/domnișoarei pentru “urările” de bine după ce s-a trezit să apese butonul “Stop” când plecam din stație și nu a mai apucat să coboare la stația dorită.

Vă rog folosiți “sistemul englezesc” menționat mai devreme că nici noi nu vrem să folosim “sistemul românesc” ( aka înjurăturile)

Semnat
Fraierul de șofer.”

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ