Şcoala Naţională a Femeilor Manager din România va avea o nouă imagine

271

Şcoala Naţională a Femeilor Manager din România (SNFM) se va numi, începând din 6 august 2017, Şcoala Naţională a Femeilor Manager Adela Dinu şi va avea o nouă imagine, o siglă cu semnătura şi portretul celei care a avut viziunea şi iniţiativa de a deschide prima şcoală de management feminin din România, fondatoarea SNFM, Adela DINU.

Educaţia este cea mai importantă investiţie a noastră! Dacă la nivelul relaţiilor sociale, a fi educat înseamnă a fi civilizat, la nivel profesional educaţia înseamnă să te antrenezi mereu pentru a atinge nivele cât mai înalte de performanţă. Şcoala Naţională a Femeilor Manager este cel mai bun exemplu de educaţie pentru performanţă în management şi antreprenoriat.” Adela DINU, anul 2013.

Şcoala Naţională a Femeilor Manager este unul dintre cele mai importante şi de amploare proiecte iniţiate şi implementate de către Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR Timişoara) în cadrul căreia au fost instruite și certificate în domeniul managementului și antreprenoriatului peste 1.500 de femei din întreaga țară.

Prezentarea noii imagini va avea loc în cadrul evenimentului de comemorare dedicat fondatoarei SNFM Adela Dinu. Evenimentul va avea loc duminică, 6 august 2017, la sediul Şcolii Naţionale a Femeilor Manager Adela Dinu (str. 1 Decembrie, nr. 69, Timişoara), începând cu ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ