Școala de Arte caută talente

29

Școala de Arte Timișoara, locul mirabil care schimbă destine. Muzică, dans, arte vizuale, cultul vocii și virtuozitatea instrumentelor muzicale, design contemporan și meșteșugul fascinant al lutului și-al cioplitorilor în lemn: o comunitate artistică vivace, un laborator ideal pentru talentul autentic și o scenă pentru cele mai intense pasiuni artistice, cele mai ambițioase vise, cele mai bine construite cariere în artă.

Vă așteaptă perioada 01 – 23 septembrie 2022 să vă înscrieți la una dintre specializările oferite pentru anul educațional ce va începe din 03 octombrie 2022. Vă alegeți clasa croită pe măsura talentului și ambițiilor voastre și veți avea parte de studiu temeinic cu profesori a căror competență e probată de cariere impresionante, veți trăi experiențe emoționante, veți afla aici o comunitate artistică și academică primitoare, un spațiu generos cu imaginația voastră și multe prilejuri de a vă confrunta evoluția și curajul în fața unui public curios și sincer. Mai mult, în funcție de specializare, Școala de Arte asigură cursuri cu predare colectivă, cu predare individuală sau cu corepetiție.

„Haideți să ne cunoaștem și să vorbim despre spectacolul talentului vostru. Cel mai potrivit moment să începeți să vă trăiți visele e chiar prezentul” îndeamnă conducerea școlii tinerii cu har.

Pentru anul de studiu 2022/2023, Școala de Arte vă propune :
 Cursuri cu predare colectivă:
– Muzică religioasă, cantori bisericești;
– Pictură, grafică, pictură pentru copii;
– Sculptură (gips, piatră, lemn)
– Pictură, artă decorativă, tehnici în icoană;
– Design vestimentar și de interior;
– Cine-foto;
– Dans modern, balet pentru copii;
– Instructor dans popular-dansuri populare;
– Curs meșteșugari (cioplitori în lemn, olărit, ceramică, artă decorativă)
 Cursuri cu predare individuală:
– Vioară;
– Pian;
– Acordeon/armonică sârbească;
– Saxofon – sopran, taragot, saxofon alto, clarinet;
– Orgă electronică;
– Chitară;
– Canto muzică uşoară;
– Canto muzică clasică

 Cursuri care beneficiază de corepetiţie:
– Canto muzică populară
Examenele de admitere vor avea loc în perioada 26 – 27 septembrie între orele 12:00–18:00 la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș din str. E. Ungureanu, nr. 1 din Timișoara (tel.: 0256 435158), iar în data de 30 septembrie vor fi anunțate rezultatele (www.ccajt.ro).
Școala așteaptă doritorii cu entuziasm și încredere!

Director artistic: prof. Adrian Scorobete
Manager: prof. Liliana Laichici
Finanțator: Consiliul Județean Timiș