SCM Politehnica încheie faza play-off-ului cu o victorie cu CSM București

54

SCM Politehnica a câștigat ultima partidă a seriei A din play-off-ul Ligii Naționale, 34-31, cu CSM București. Duelul din sala „Constantin Jude” a contat doar pentru statistică, după ce Călărași și Constanța au terminat la egalitate, 34 la 34, astfel că gruparea de la Dunăre nu mai putea prinde locul pentru finala mică.

Timișorenii nu le-au dat însă aproape nicio șansă și au preluat, apăsat, inițiativa. S-au desprins la mijlocul primului interval până la 7 ”lungimi”, scor 19-12! Lucru ce le-a permis să facă și spectacol pe finalul primului act, cu ”aeriene” pe ambele extreme ale semicercului advers, iar la pauză s-a intrat, 21-16.

În repriza a doua, oaspeții au venit la un gol diferență în câteva rânduri, însă Politehnica a avut reacție și a controlat ultimele 10 minute, din nou, cu autoritate și a arătat că rămâne greu de depășit pe teren propriu. Orbovic, cu 10 reușite și Pribanic, cu 9 au fost cei mai buni oameni ai „violeților”, făcând uitate absențele lui Păiuș, Șania, Dragas și Sadoveac.

SCM Poli încheie play-off-ul pe ultimul loc în grupă și va juca pentru locurile 7-8 cu CSM Focșani, cu primul meci, pe 15 mai, pe Bega. Pentru titlu se vor bate Dinamo și Constanța, iar pentru bronz Potaissa Turda și CSM București.

LĂSAȚI UN MESAJ