Schingiuită de prietenul ei. Acesta a postat apoi imaginile horror pe Facebook!

1310

Victima şi agresorul locuiesc împreună de câteva luni într-o garsonieră situată în cartierul Vest din Ploieşti. Fata, care abia a împlinit 18 ani, este din judeţul Buzău. Cei care îi cunosc spun despre ei că ar fi consumatori de droguri, iar bărbatul îşi obligă partenera să înteţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi contra cost.

Gabriel Robert, un bărbat de 20 de ani din Ploieşti, a fost reţinut vineri seară, 30 noiembrie, de către poliţiştii din Prahova. Poliţia a demarat o anchetă imediat ce una dintre cunoştinţele victimei a sesizat autorităţile. Bărbatul este acuzat de violenţă în familie şi de violarea vieţii private. Acesta urmează să fie prezentat, sâmbătă 1 decembrie, instanţei penale a Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.

Citeste mai mult: adev.ro/pj1xh3

Fata bătută şi umilită de iubit la Ploieşti a vorbit, în exclusivitate, pentru Observator, despre ororile prin care a trecut şi momentele umilitoare la care a fost supusă de iubitul ei.

„Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile”, a declarat fata cu ochii în lacrimi.

„Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”

Victima a reuşit să scape într-un moment în care agresorul ei a plecat la magazin să îşi cumpere de băut.

După ce iubitul ei a ieşit din bloc, fata s-a dus direct la Poliţie şi l-a reclamat pe agresor.

Ulterior, fata a fost luată de părinţi şi dusă acasă.

sursa: observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ