Schimbări la marcajele de pe varianta de ocolire a Timișoarei! Noi reguli pentru șoferi. VIDEO

79
Lucrările de așternere a straturilor foarte subțiri pe centura Timișoarei s-au încheiat. Asta aduce schimbări ale regulilor de circulație pentru șoferi, anunță Direcția Reggională de Drumuri și Poduri Timișoara.
”Refacerea marcajelor de pe centura municipiului de pe Bega impune câteva modificări: sunt interzise virajele la stânga de pe toate drumurile de exploatare, precum și manevrele de virare la stânga spre drumurile de exploatare”, tansmite DRDP Timișoara.
Ca urmare a acestor noi reguli, participanții la trafic trebuie să întoarcă în primul sens giratoriu pentru a intra pe drumurile adiacente. Pe sectorul de 12,6 km ai centurii sunt 5 sensuri giratorii: la Aeroportul Internațional “Traian Vuia”, la Giarmata Vii, drumul județean Timișoara – Lipova, drumul comunal Timișoara – Covaci și DN 69 Timișoara – Arad.
Măsura a fost luată pentru creșterea siguranței rutiere, având în vedere că viteza admisă de deplasare pe acest drum este de 100 km/h. Modificările au fost executate în urma încheierii unui protocol între conducerea DRDP Timişoara și conducerea IPJ Timiș – Serviciul Rutier.

 

Atenție! ⚠️ Schimbări la marcajele de pe varianta de ocolire a Timișoarei! Refacerea marcajelor de pe centura…

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 4 Octombrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ