Schimbări în conducerea Clubului Economic German din Banat

527

Clubul Economic German Banat a organizat, în data de 15 martie 2018, adunarea generală anuală și alegerea Consiliului de Administrație.

Adunarea s-a desfășurat la restaurantul Nora din Timișoara. A durat până aproape după miezul nopții pentru că după primul scrutin a existat o egalitate de voturi între doi candidați pentru Consiliul de Administrație. Decizia s-a luat în turul doi de alegeri printr-un scrutin de balotaj.

Din totalul de 180 de membri ai clubului, 50 și-au exprimat votul. O majoritate clară l-a reales din nou pe domnul Peter Hochmuth ca președinte al clubului.

Președintele reales este asistat de către următorii vicepreședinți: Dr. Christian von Albrichsfeld (Continental Automotive Romania), Heidrun Blume (Liceul Nikolaus Lenau), Peter Boschmann (Data 4 Shops), Ralf Krautkrämer (Consul Germaniei în Timișoara), Andreea Kremm (Netex Consulting) și Daniel Marcu (ecoplus International Romania – agentia economica a landului Austria Inferioara).

Astfel, Consiliul de Administrație al Clubului Economic German Banat a fost întinerit și cuprinde pentru prima dată în componența sa și o învățătoare.

Cu ocazia adunării generale s-au votat și modificari ale statului.

Domnului Rolf Maruhn, fostul consul al Germaniei în Timișoara, care înaintea pensionării sale a fost mulți ani de-a rândul un membru activ al Clubului Economic German Banat, i se decernează titlul de membru de onoare al clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ