Schimbări fiscale importante! Ce fel de impozite vom plăti de anul viitor

203

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marți seară, că în cadrul Ministerului are loc o analiză comparativă pe Codul Fiscal și pe Codul de Procedură Fiscală în vederea aplicării unui noi cadru fiscal de la 1 ianuarie 2019.

„Colegii mei lucrează la această analiză comparativă cu tot ce e Codul Fiscal, Codul de Procedură Fiscală, se ia articol cu articol, dacă e vreo propunere de făcut și care sunt argumentele. Lucrăm foarte mult și deschis cu tot ce înseamnă mediul economic, am invitat structurile asociative, de la Comisia din Parlament de Buget-Finanțe ale ambelor Camere, pentru ca la final de an să avem un proiect de lege și pe un Cod Fiscal și pe Procedură Fiscală”, a declarat ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovoci.

În toamnă, ulterior analizei Ministerului de Finanțe, vor fi prezentate o serie de concluzii, urmând ca de la 1 ianuarie 2019 să fie aplicat noul cadru fiscal.

„De la 1 ianuarie 2019 trebuie să rămână așa cum ele se fac”, a mai precizat ministrul de Finanțe, adăugând: „Au fost multe modificări ale Codului Fiscal și să asezăm aceste modificări într-o formă consolidată ca să se știe despre ce se discută când vine vorba despre zona fiscală”.

sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ