Schimbare majoră a vremii în weekend în vestul țării

45

Astăzi, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, dar și noaptea în sudul Banatului, când local la munte și pe arii restrânse în rest vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Crișana și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade, iar cele minime între 5 și 9 grade.

Mâine, vremea va fi apropiată de normalul termic al datei. Cerul va fi avea înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când local la munte și pe arii restrânse în rest vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 21 de grade, iar cele minime între 6 și 10 grade la deal și în sudul Banatului, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

1 COMENTARIU

  1. Odată cu ea și motocicliștii Care au INVADAT ORAȘUL CU VACARMUL LOR CONTINUU, bașca sub aripă îngăduitoare a POLITIEI infantile, care i încurajează în apucăturile debile primitive. N-au considerație nici față de bătrini, de spitale, de bolnavi, de mame și copii stresați continuu de vacarmul lor debil. Nici fata de ceilalți șoferi, apoi se pling că sunt abonati la morgă. Păi la cite blesteme meritate își iau…

LĂSAȚI UN MESAJ