,,Ești un coronavirus al politicii!” Freddy Simonis, cuvinte grele la adresa liberalului Rareș Bogdan

743

În contextul dosarului de corupţie în care este implicată Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan acuză că „PSD este partid de hoţi şi de mafioţi“. În replică, liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, îl numeşte pe Rareş Bogdan „coronavirus politic“ şi îl acuză că „a slujit la masa lui Marian Vanghelie“, fost primar PSD al Sectorului 5, judecat pentru corupţie.

„PSD, Partid de hoti si de mafioti! Va dati seama cat au jefuit astia Romania cat au fost la putere, daca ajung sa o fure in halul asta si in Opozitie? Si pe un subiect de maxima ingrijorare, CORONAVIRUS! Si Parlamentul dominat de acesti infractori trebuie sa valideze Guverne democratice?”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, i-a dat replica tot pe Facebook. „Este extrem de greţos ca cel care ajuns în politica mare slujind la masa lui Vanghelie să dea lecţii de cinste şi corectitudine politică. În loc să stea în carantină şi să se întrebe de ce nici măcar colegii lui nu îl susţin pentru a candida în sfârşit la o funcţe importantă, fără să se mai ascundă pe vreo listă, acest coronavirus politic moare de grija altora. Rareş, fă-ţi tu curăţenie în PNL, aşa cum ziceai, şi apoi vorbeşte despre alţii!“, a scris Simonis.

Legături bolnăvicioase în PSD
Sorina Pintea a obţinut un loc de senator pe listele PSD în Maramureş la alegerile parlamentare din decembrie 2016, însă a renunţat la funcţie. În locul său a urcat următorul clasat: Liviu Pop. Ulterior, Sorina Pintea a fost susţinută de Liviu Pop pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, confirmă surse politice pentru Adevărul. Acum, Sorina Pintea şi Liviu Pop sunt implicaţi într-un dosar de corupţie.
Sura: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ