Scene teribile în trafic! Cum a fost șicanat un șofer pe autostrada A1. Video

477

Scene incredibile au fost surprinse în trafic de un conducător auto, duminică după-amiaza, pe Autostrada A1, în zona localității Sebeș. Pe imagini se observă cum șoferul unui autoturism marca Porsche Cayenne, înmatriculat în județul Hunedoara, schimbă imprudent benzile și frânează brusc în fața unui alt autoturism.

Imaginile au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook de șoferul care a fost șicanat în trafic. Potrivit acestuia, incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 16:15, pe Autostrada A1, la km 315, în apropiere de Sebeș. Acesta a explicat în comentarii că a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență – 112 și s-a oprit la un echipaj de poliție staționat.

Se pare că șoferul autoturismului Porsche care l-a șicanat în trafic nu a oprit la semnalul agenților, iar aceștia din urmă au pornit în urmărirea sa.

„Am sunat la 112, și am oprit la un echipaj staționat, a venit înapoi colegul contra sens și după aia a părăsit locul după ce polițiști l-au rugat să tragă la dreapta. Am rămas cu asta, mai aștept rezultatul din partea poliției. Am fost aproximativ la km 315 în jurul localității Sebeș. Din păcate o fugit băiatul noi am rămas cu plasticul din epolitest în mână și polițiști au plecat în trombă după el”, a scris șoferul, pe rețeaua de socializare Facebook.

sursa – hunedoaralibera.ro

foto-video: Facebook (Info Trafic jud. Hunedoara), alba24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ