Scene șocante! Un tânăr şi-a înjunghiat fosta iubită live pe Facebook, în Arad VIDEO

637

Un Bărbat și-a înjunghiat fosta iubită, iar întreaga scenă a fost transmisă live pe Facebook. Totul s-a petrecut în localitatea Nădab, județul Arad. Femeia rănită se afla la o petrecere, în casa părințiilor. Erau mai mult persoane care se distrau și au decis să transmită cheful pe Facebook. Însă fostul ei iubit a văzut transmisia în care aceasta dansa cu un alt bărbat și s-a dus glonț spre locație. A luat cu el și un cuțit. A intrat peste petrecăreți și a început să o lovească cu cuțitul pe femeie. De asemenea, l-a înjunghiat și pe fratele acesteia. În învălmășeală, agresorul a reușit să fugă. Poliția a intrat imediat în alertă și a pornit pe urmele bărbatului. L-a prins la scurt timp în localitatea Olari, unde își are domiciliu.

„Un bărbat de 32 de ani a fost depistat de polițiști la scurt timp după ce a înjunghiat un bărbat și o femeie pe raza localității Nadab. În momentul interceptării lui, bărbatul și-a provocat mai multe răni cu un cuțit”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Agresorul s-ar fi înțepat în gât și stomac. A ajuns la spital, la fel și femeia și fratele ei. Toți trei sunt în stare gravă.

Video, aici

Sursa video: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ