Scene interzise minorilor! Ce fac doi tineri pe soclul statuii lui Mihai Viteazul. Video

14253

Poliţia Municipiului Oradea a început o anchetă, după ce doi tineri au fost filmaţi, în noaptea de joi spre vineri, făcând sex oral pe soclul statuii lui Mihai Viteazul din Piaţa Unirii.

Sex pe statuie

Filmarea, postată pe Facebook şi preluată de site-ul Bihon.ro, arată un tânăr beat care s-a urcat pe soclul statuii, şi-a dat pantalonii jos şi a aşteptat ca o tânără să „presteze”, cerându-i, pe ton impunător, să continue.

Individul stă în picioare, are în mână un pahar de bere şi nu e defel inhibat că se dă în spectacol într-un loc public. Oribila scenă a fost filmată cu telefonul mobil de alţi tineri, care s-au distrat copios inclusiv pe tema umilinţei fetei, care, deşi înjurată, şi-a continuat treaba.

„După aproximativ un minut în care s-au adresat mai multe înjurături şi vorbe obscene, tânăra s-a oprit, de frică „să nu cheme garda” unul dintre cei care treceau prin Piaţa Unirii”, scrie Bihon.ro.

Anchetă a Poliţiei

Între timp, filmarea a dispărut de pe Facebook, însă Poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă.

„Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Infracţiunilor contra persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de acţiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, a precizat pentru ebihoreanul.ro Alina Dinu.

Potrivit Codului Penal, „actorii” riscă acum închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

UPDATE: „Actorii porno” au fost identificaţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, protagoniștii filmulețului au fost identificați în cursul dimineții de vineri. „Este vorba despre un bărbat de 30 de ani din Oradea și o femeie de 28 de ani din Marghita”, a precizat Alina Dinu.

Este căutat în continuare cel care a filmat scena.

sursă: ebihoreanul.ro

foto-video: bihon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ