16.2 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Scene de groază într-un sat de lângă Făget. Câinele a devorat cadavrul propriului său stăpân

De o imagine devastatoare au avut parte echipajele de la ambulanta si politie, chemate in mare graba in localitatea Lapusnic, care apartine de comuna Bara.

Salvatorii au fost solicitati de urgenta in micuta localitate, dupa ce un barbat a anuntat la 112 ca rudele sale au nevoie de ajutor.

Ajunsi la locul indicat prin apelul de urgenta, echipajul de ambulanta de la Lugoj, dar si politistii, au gasit un barbat decedat de cateva zile care prezenta urme de muscaturi, iar in aceeasi camera sa mai afla o femeie paralizata, care era aproape moarta.

Localnicii sustin ca nepotul celor doi a sunat la 112, dupa ce a vazut ca barbatul in varsta de 52 de ani nu mai raspunde la telefon de cateva zile. Politistii au demarat o ancheta si au aflat ca barbatul avea grija de mama lui, iar acum cateva zile, acesta a decedat in somn, fara ca cineva sa il gaseasca.

In tot acest timp, fara puteri, mama si-a vegheat fiul mort, fara sa poata cere cuiva ajutor. Scenele au fost de-a dreptul terifiante, mai ales ca unul dintre animalele de companie din casa a inceput sa smulga bucati din cadavrul intrat in putrefactie.

Politistii au anuntat ca moartea barbatului a fost naturala, iar femeia a fost salvata.

Sursa: https://lugojinfo.ro/

Alte subiecte :

Ordine și siguranță la meciul dintre AFC UTA Arad – FC U Craiova 1948

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidei de fotbal din cadrul SuperLigii...

Iulius Town și Alergotura te provoacă să urci sute de trepte!

Una dintre cele mai apreciate competiții în care vă puteți testa atât condiția fizică, cât și spiritul de echipă va avea loc în weekend...

Citește și :