20.3 C
Timișoara
luni 25 septembrie 2023

Scenă de groază la Moscova: o femeie cu un cap de copil în mână – VIDEO

ExterneScenă de groază la Moscova: o femeie cu un cap de copil...

Întâmplări de groază la Moscova: o femeie a ucis şi decapitat un copil, apoi şi-a făcut apariţia pe străzi ţinând capul acestuia în mână. Poliţia a reuşit s-o reţină, deşi se vehicula că are o centură cu explozibil!

Femeia a putut fi observată la intrarea într-o staţie de metrou din capitala rusă. Striga în acele momente, potrivit unei înregistrări făcute de un martor şi publicată pe internet: “Allah este mare!” şi “Sunt moartea voastră”. Poliţiştii au intervenit şi au reuşit s-o reţină. Asupra ei nu au fost găsite bombe, precizează www.news.ro.

Anchetatorii au reuşit să clarifice ce s-a întâmplat. Femeia, care ar fi bona copilului, este suspectată şi că a incendiat apartamentul părinţilor victimei.

“Potrivit primelor date ale anchetei, bona copilului, cetăţean al unui stat din Asia Centrală, născută în 1977, a aşteptat ca părinţii şi fratele mai mare (al victimei – n.r.) să plece, după care, din motive care nu sunt clare, a ucis copilul, a dat foc apartamentului şi a plecat de la faţa locului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Presa rusă a dezvăluit că suspecta se numeşte Ghiulcehra Bobokulova, din Uzbekistan şi că victima era fetiţa. Suspecta a fost plasată în îngrijire psihiatrică, pentru a stabili dacă are discernământ.

Alte subiecte :

Începe cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara

Între 20 și 24 septembrie, Timișoara va fi gazda unui eveniment mult așteptat, atât de membrii comunității maghiare, cât și de...

Maestrul pianului, Andrei Ivanovich, revine la Timișoara cu un recital

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara organizează, la Sinagoga din Cetate, în data de 3 octombrie 2023, ora...

Citește și :