Scenă de groază la Moscova: o femeie cu un cap de copil în mână – VIDEO

369

Întâmplări de groază la Moscova: o femeie a ucis şi decapitat un copil, apoi şi-a făcut apariţia pe străzi ţinând capul acestuia în mână. Poliţia a reuşit s-o reţină, deşi se vehicula că are o centură cu explozibil!

Femeia a putut fi observată la intrarea într-o staţie de metrou din capitala rusă. Striga în acele momente, potrivit unei înregistrări făcute de un martor şi publicată pe internet: “Allah este mare!” şi “Sunt moartea voastră”. Poliţiştii au intervenit şi au reuşit s-o reţină. Asupra ei nu au fost găsite bombe, precizează www.news.ro.

Anchetatorii au reuşit să clarifice ce s-a întâmplat. Femeia, care ar fi bona copilului, este suspectată şi că a incendiat apartamentul părinţilor victimei.

“Potrivit primelor date ale anchetei, bona copilului, cetăţean al unui stat din Asia Centrală, născută în 1977, a aşteptat ca părinţii şi fratele mai mare (al victimei – n.r.) să plece, după care, din motive care nu sunt clare, a ucis copilul, a dat foc apartamentului şi a plecat de la faţa locului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Presa rusă a dezvăluit că suspecta se numeşte Ghiulcehra Bobokulova, din Uzbekistan şi că victima era fetiţa. Suspecta a fost plasată în îngrijire psihiatrică, pentru a stabili dacă are discernământ.

LĂSAȚI UN MESAJ