Scăpăm de muște și țânțari! Când încep serviciile de dezinsecție și deratizare în Timișoara

31

Sezonul cald care se apropie va fi unul mult mai bun pentru timișoreni pentru că sunt șanse să scape de muște și țânțari. Primăria Timșoara anunță că reîncepe dezinsecția și deratizarea în oraș.

Timișoara are parte de aceste servicii după mai bine de 5 ani. Din 2013, autoritățile nu au reușit să mai semneze contract cu o firmă specializată. Din cauza proceselor intentate la licitații, serviciile de deratizare și dezinsecție au fost ținute pe loc.

Contractul cu firma Coral Impex a fost semnat, iar acum autoritățile anunță că procesele de dezinsecție și deratizare demarează în 10 aprilie.

Autoritățile fac un apel la crescătorii de albine din oraș: ”substanţele fac parte din grupele Xn şi Xi de toxicitate şi sunt avizate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii şi nu pun în pericol populaţia şi animalele. Facem un apel la crescătorii de albine din municipiul Timişoara să reducă pe cât posibil zborurile acestora, deoarece cele aflate în zbor pot fi afectate.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ