Scandaluri, mizerie lăsată de câinii cu stăpân și persoane fără adăpost, cele mai mari probleme din cartierele Ronaț și Mehala

170

Poliția Locală Timișoara a continuat în aceste zile acțiunile în cartierele din oraș pentru a vedea ce probleme au locatarii.

De această data polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Ronaț și Mehala, după ce în săptămânile trecute au luat contact cu cetățenii din cartierele Freidorf, Dâmbovița, Aradului, Lipovei, Plopi şi Kuncz. În cadrul acțiunii din Ronaț și Mehala s-a relaționat cu 151 de persoane, fiind consemnate problemele ridicate de aceștia, printre care prezența unor cetățeni de etnie rromă care fac mizerie zilnic în stația RATT a troleibuzului nr.13, de la intersecția străzilor Gheorghe Lazăr cu Cetății, persoane fără adăpost care trec prin zonă și consumă alcool, după orele 20.00 în parcul situat în P-ța Sf. Nicolae, periodic se adună persoane care tulbură liniștea cetățenilor, persoane care vin cu animale de companie (câini) și nu curăță dejecțiile fiziologice ale acestora în parcul Arhanghelii Mihail și Gavril, deținerea în curtea proprie a unui număr mare de câini de către o persoană de pe str. Țebea, existența pe aceeași stradă a unei firme de transport, ale cărei autovehicule sunt parcate blocând circulația, iar călătorii fac mizerie, prezența periodică a unor cerșetori în zona bisericii de pe str. Taborului.

masina-pol

Pe lângă problemele semnalate de cetățeni, în urma patrulărilor efectuate, polițiștii locali au mai constatat 11 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate și 15 rampe clandestine de deșeuri, terenuri virane sau neîmprejmuite şi clădiri în stare avansată de degradare. Toate problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ