Scandalul piețelor volante agită „apele” la Ghiroda! Replica consilierului local Cosmin Dumitru

634

Scandalul iscat la Primăria Ghiroda pentru proiectul cu piețele volante pentru locuitorii comunei este abia la început. Doi consilieri locali PMP au declarat, recent, că le-au fost furate proiectele chiar de primarul Ionuț Stănușoiu.

După ce edilul a declarat că niciunul dintre proiectele depuse de consilieri nu era bun, nefiind întocmite în baza unor legi concrete, conilierul local Cosmin Dumitru iese, din nou, la rampă cu un drept la replică vis-a-vis de declarațiile făcute de primar.

„Legea spune că în termen de 30 de zile, primarul trebuie să dea răspuns la fiecare proiect dacă există ceva neconcordanțe. Noi nu am primit niciun răspuns. Am depus un număr de 12 proiecte, pe unele dintre ele le-am retras, au mai rămas 5 proiecte, printre acestea fiind și cele cu pietele volante. Nu ai cum să ții un an proiectele, noi le-am depus din martie 2017. Trebuia să ne răspundă, în termen de 30 de zile și să ne comunice ce nu este bine ca să putem corecta”, declară Cosmin Dumitru, consilier local.

LĂSAȚI UN MESAJ