Scandalul demiterilor inspectorilor școlari ia amploare! Ministrul Mihai Fifor e și el implicat! Dezvăluirile soției inspectorului din Arad!

2157

Soția fostului inspector general școlar, Claudius Mladin, demis la finalul săptămânii trecute, a declanșat aseară un imens scandal, comentariile curgând pe rețelele de socializare. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook, cu print screen, o discuție care a avut loc între soțul ei și ministrul Economiei, Mihai Fifor.

Prin intermediul mesajelor, Mihai Fifor îi transmite inspectorului general că el, ministrul Economiei, nu va participa la inaugurarea sediului nou al Inspectoratului Școlar Arad (aceasta a avut loc în 11 mai 2017), în cazul în care primarul Gheorghe Falcă și alți lideri PNL ai județului vor fi invitați. În același timp, Fifor îi transmitea inspectorului că îl va ruga și pe ministrul Educației să nu participe dacă Falcă va fi invitat.

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, îi sugera  fostului inspector că reprezintă interesele PDL și nu ale PSD la vârful ISJ Arad: „Poate într-o zi veți înțelege că politica se face la partid și nu la instituția pe care o conduceți. Acela e momentul în care vom putea comunica”.

”Dorim să îi transmitem imberbului, concupiscentului şi marelui filolog Fifor, ministru al Economiei, venit de prin ciulinii ,,portocalii” ai Bărăganului, să fie preocupat mai mult de ordinea de pe biroul ministerial decât de sistemul de educaţie, la care, oripilaţi, constatăm că se pricepe. Iar auditoriului său habitualist îi prezentăm o imagine grăitoare, care reflectă interesul indubitabil, iredundabil şi irefutabil pentru bunul mers al economiei României. Două poze cât o mie de cuvinte!”, a scris Sofia Mladin pe Facebook, unde a postat și mesajele de pe telefonul mobil ale ministrului Mihai Fifor, dar și o poză din biroul ministrului, în care apare și Anca Stoenescu, inspector școlar adjunct și membru marcant PSD Arad, sugerând că acesta e motivul care a dus la demiterea soțului ei și, probabil, la „înscăunarea” acesteia din urmă în fotoliul de „General”.

LĂSAȚI UN MESAJ