SCANDALOS. Pedofil care a nenorocit fetițe de 13 și 14 ani, eliberat din pușcărie de Tribunalul Timiș

2178

Daniel Ungur, „monstrul” de 180 de kilograme care a făcut o mulțime de victime în școlile generale și liceele din Reșița, abuzându-le sexual prin intimidare și violență, a fost iertat de ani întregi de pușcărie! Sentința incredibilă a fost dată de Tribunalul Timiș!

A ademenit în apartamentul său infect de pe Bulevardul Republicii din Reșița fetițe care renunțaseră de puțin timp la păpuși. Le-a terorizat, le-a amenințat și le-a supus la perversiuni sexuale. Le-a nenorocit pentru tot restul vieții! S-au întâmplat toate astea din cauza unei justiții scandaloase. E greu de caracterizat altfel soluția găsită de niște magistrați pentru un individ ca Daniel Ungur, Dan Grasu cum e cunoscut în Reșița, care a supus la perversiuni sexuale două fete de 14, respectiv 13 ani, iar pe o alta, de 16 ani, a răpit-o din Cofetăria Unicat, a violat-o şi sechestrat-o timp de două zile, fata încercând să sară pe geam ca să scape din mâinile „monstrului”. Instanța l-a caracterizat după doar câțiva ani de pușcărie ca fiind băiat bun, n-a mai văzut în el niciun pericol și l-a pus în libertate. Cu 593 de zile mai devreme decât pedeapsa primită! Bestia nu-și potolise însă poftele sexuale bolnave. A lovit din nou, de data aceasta numărul victimelor fiind mult mai mare. Pedofilul recidivist a primit de această dată șapte ani de închisoare. O pedeapsă exagerat de mică în opinia opiniei publice, numai că Daniel Ungur nici măcar pe aceasta nu a executat-o, scrie expressdebanat.ro.

Pedofilul a cerut Judecătoriei Timișoara liberarea condiționată. I-a fost respinsă, procurorul arătând că e vorba despre un recidivist, de fapte deosebit de grave, de un individ care nu are ce căuta într-o societate normală, că nu a înțeles nimic din perioada petrecută în spatele gratiilor și de clemența ce i-a fost arătată în primul dosar. Ungur a contestat însă decizia Judecătoriei Timișoara și a ajuns în fața magistraților Tribunalului Timiș, care, uluitor, a constatat că „hotărârea atacată este netemeinică sub aspectul respingerii pe fond a cererii”.

Citiți continuarea AICI

LĂSAȚI UN MESAJ