Scandal uriaș la Barou! Milionul de euro se strânge anual de la candidații înscriși le examen, dar se fac nereguli grave

210

Examenul de admitere în profesia de avocat din anul 2017 s-a lăsat cu un scandal monstru. O parte dintre candidați și-au exprimat nemulțumirea cu privire la subiectele care au conținut mai multe grile greșite, dar și a modului în care a fost organizat totul. S-au strâns aproximativ 1 MILION de euro, bani despre care nimeni nu știe cum s-au investit. Deși au fost făcute promisiuni că istoria nu se va repeta și în 2018, nimic nu s-a schimbat. Anul trecut, a fost sesizat chiar și DNA cu privire la fraudarea examenului, dar dosarul a fost ascuns sub preș.

În exclusivitate, revista Capital a primit o scrisoare de la mai mulţi candidaţi la examenul de primirie în profesia de avocat de anul acesta. O redăm integral şi aşteptăm ca cei care conduc UNBR să ia măsuri. Este regretabil că o astfel de instituţie permite ca an de an să fie emise subiecte pline de greşeli impardonabile. Faptul că povestea se repetă ridică multe suspciuni şi pare că totul ar fi planificat pentru a putea intra în profesie un număr limitat de candidaţi, mare parte dintre ei fiind pregătiţi de cei care ar avea conexiuni cu profesorii din comisiile de examen, acuză candidaţii.

SCRISOAREA CANDIDAŢILOR LA EXAMENUL DE PRIMIRE ÎN PROFESIA DE AVOCAT CĂTRE UNBR

LĂSAȚI UN MESAJ