Scandal ținut secret la unitatea militară din Lugoj. Un subofițer ar fi fost bătut de colegi la ordinul comandantului

9103

Procurorii militari anchetează un caz inedit la Lugoj. Subofiţerul Vasile Giurgiu a depus o plângere în care sesizează, că la sfârşitul anului trecut, mai mulţi colegi l-au bătut la ordinul comandantului unităţii, col. Ion Teca.

Tot conflictul ar fi pornit de la un laptop, pe care Giurgiu l-ar fi donat unităţii şi care ar fi ajuns în mâinile unor colegi, la ordinul comandantului, fapt care l-a deranjat pe subofiţer.

De la ceartă s-a ajuns la îmbrânceli şi chiar la o mică încăierare, din care Giurgiu a ieşit cel mai şifonat. Contactat de Lugojeanul, Vasile Girgiu a declarat că legea nu-i permite să facă declaraţii şi că nu poate comenta nimic în legătură cu cele întâmplate.

Nici comandatul unităţii, col. Ioan Teca, nu a vrut să cometeze prea mult situaţia. A confirmat că a fost chemat de procurorii militari şi că a depus o plângere pentru nerespectarea ordinului împotriva subofiţerului.

“Nu s-a întâmplat nimic din cele ce le susţine domnul Giurgiu. Sunt mai mulţi martori care pot să confirme. Am avut ieri, o întâlnire, dar am fost instruiţi să nu comentăm incidentul cu alte persoane. Din punctul meu de vedere, organele de anchetă îşi vor face datoria”, a declarat colonelul Teca, pentru Lugojeanul.

LĂSAȚI UN MESAJ