Scandal sexual într-o școală din Lugoj: profesor înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale unei eleve

770

Acuzații extrem de grave aduse unui profesor din Lugoj. Pe numele lui D.D., un dascăl care predă la Școala Generală Nr. 6 din oraș, a fost depusă o plângere la poliție. Tatăl unei eleve îl acuză de faptul că i-ar fi făcut avansuri sexuale fiicei sale.

Părintele are și dovezi, astfel că s-a prezentat la poliție și cu un CD pe care se află o înregistrare cu avansurile pe care profesorul i le-a făcut elevei.

„Tatăl unei fete de 14 ani și directorul unei școli gimnaziale au anunțat polițiștii că un profesor ar fi pretins favoruri sexuale pentru rezultate mai bune la una dintre discipline. S-a întocmit dosar pentru hărțuire sexuală” , explică reprezentanții Poliției Timiș, potrivit Cetățeanul.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș spun că au sesizat Ministerul Educației cu privire la această situație scandaloasă. „Există o sesizare al unui părinte al unei eleve de clasa a opta, în care se acuză de hărţuire sexuală un profesor din cadrul unităţii de învăţământ. În afară de aceasta, s-a mai depus o probă vocală. Unitatea a realizat o comisie disciplinară ca urmare a hotărârii Consiliului de Administraţie, dumnealor pot, în funcţie de probele pe care le au, să meargă până la suspendarea, pe durata cercetării disciplinare. În acelaşi sens, s-au sesizat organele de poliţie şi am sesizat Ministerul Educaţiei”, a declarat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ