Scandal sexual în Banat! Șefa demisă a unui spital spune că primarul a invitat-o acasă, în lipsa soției

4733

Mihaela Popovici, managerul demis alaltăieri de la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș a făcut o serie de declarații incendiare la adresa celui care a numit-o și mai apoi a revocat-o din funcție.

Mihaela Popovici afirmă că Felix Borcean mințea când spunea că la data la care a susținut concursul pentru funcția de manager nu era înscrisă la cursul de management sanitar din capitală. În plus, aceasta susține că nu a existat o dată limită pentru finalizarea respectivului cursul, motiv invocat de primarul Borcean pentru demiterea managerului.

Declarațiile ce au urmat au constituit acuzații extrem de dure la adresa primarului caransebeșean.

Voi depune o plângere la DNA împotriva edilului Felix Borcean, cu privire la condiționarea mea politică de participare la concursul de ocupare a funcției de manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș și anume trecerea de la PSD, la partidul domniei sale, PNL.

Legat de motivarea deciziei sale de a mă demite, «pseudo-edilul» Felix Borcean invocă doar minciuni și scuze puerile, care nu fac decât să îi dovedească incompetența administrativă și managerială”, susține fostul manager al unității spitalicești.

Cea mai gravă acuzație pe care Mihaela Popovici o face la adresa celui care și-a asumat revocarea ei din funcție este aceea că Felix Borcean, edilul în funcție al municipiului Caransebeș, i-a făcut acesteia avansuri în nenumărate rânduri. Mai mult decât atât, ex-managerul SMU Caransebeș afirmă că și Octavian Dena, cel nominalizat pentru preluarea funcției de manager al spitalului i-ar fi făcut avansuri în mai multe rânduri.

Mihaela Popovici susține că nu are nimic de pierdut oferind aceste detalii picante publicului. Întrebată de reprezentanții presei dacă deține probe în acest sens, Mihaela Popovici a declarat că există mai multe SMS-uri care constituie un dialog aprins între edilul Borcean și ea, SMS-uri pe care le poate pune la dispoziție zilele următoare.

Primarul din Caransebeș neagă acuzațiile aduse de fostul manager al spitalului municipal. Citește mai mult aici – „Declarațiile Mihaelei Popovici sunt total neadevărate. Niște aberații”, susține primarul Felix Borcean!

sursa – reper24.ro

foto – ziarelive.ro

LĂSAȚI UN MESAJ