Scandal provocat de un fost primar cu COVID-19 care a fugit din spital VIDEO

42

Marian Şefu, fostul primar al comunei Scrioastea din Teleorman, a fugit din spital deşi ar fi infectat cu coronavirus, scrie Cronica de Teleorman. În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce de partea celaltă cineva o lovește cu putere.

„Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă”, se poate auzi pe înregistrare.

Scenele au avut loc la Spitalul Caritas din Roșiori de Vede. Cronica de Teleorman scrie că fostul primar a început să facă scandal când i s-a comunicat că trebuie să rămână internat, fiind confirmat cu Covid-19. În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce pe partea cealaltă cineva o lovește cu putere.
„Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă”, se poate auzi pe înregistrare. O altă asistentă îi spune: „Măi, Marian, potolește-te, ai răbdare că îți dăm cerere și pleci omenește. Hai, înțelege, suntem oameni”.
De asemenea, una dintre asistente le cere colegelor să plece din ușă, pentru a nu fi lovite: „Dați-vă că a luat scaunul! Dă-te la o parte din ușă”. Cronica de Teleorman scrie că fostul primar ar fi reușit să treacă de asistente și a fugit din spital.

LĂSAȚI UN MESAJ