15.3 C
Timișoara
vineri 29 septembrie 2023

Scandal preelectoral la Lugoj! Buciu, primarul suspendat de justiție, îl lovește ,,sub centură” pe medicul Erwin Floroni!

AdministrațieScandal preelectoral la Lugoj! Buciu, primarul suspendat de justiție, îl lovește ,,sub...

Într-un Lugoj ultra-prăfuit, care nu mai are un primar veritabil de 3 ani de zile, tot ce mai mișcă sunt răzbunările politice de doi bani. Așa s-a întâmplat ieri, când un desant politic și electoral, comandat de fostul primar Buciu, cel care, deși suspendat de justiție din funcție, continuă să tragă sforile în primărie, a ajuns la proprietatea medicului Erwin Floroni. Nimic întâmplator, firește, câtă vreme chirurgul și fostul director al Spitalului din Lugoj a anunțat pe diverse canale intenția de a candida la alegerile de anul viitor pentru fotoliul de primar. Floroni este, în momentul de față, președintele USR Lugoj și, potrivit multor lugojeni are șanse reale să fie ales primar al municipiului în 2024.

Încolțit din toate direcțiile, și fără nicio realizare notabilă în fruntea Lugojului după trei ani de zile, Buciu a simțit pericolul, și a găsit de cuviință să-l provoace, cu un întreg alai de țuțări politici, pe Floroni. Povestea s-a petrecut în fața casei liderului USR Lugoj, și a vizat, chipurile, anumite ilegalități legate de racordarea la canalizarea orașului a locuinței medicului.

,,Tot acest circ a plecat de la un document depus de noi către societatea Meridian, în urma sesizărilor mai multor cetățeni care domiciliază în noul cartier Militari, acolo unde Primăria a concesionat terenuri către terți. Aceștia s-au plâns de modul discreționar în care a acționat conducerea Meridian în raport cu cererile lor privind canalizarea și alte chestiuni conexe. Supărați pentru că, așa cum procedează orice grupare politică care își respectă electoratul, am susținut oficial demersul locuitorilor din zonă, dl Buciu și cu șefii Meridian au găsit de bon ton să se răzbune pe mine, acuzându-mă de tot felul de ilegalități, în legătură cu proprietatea mea”, a declarat Floroni.

Acesta a mai adăugat că ,, în viziunea lui Buciu și a acoliților săi din primărie, care simt tot mai tare cum le fuge pământul de sub picioare, lugojenii nu mai au dreptul sa-și spună nemulțumirile și să-și facă auzită vocea, să facă sesizări nimănui pe marginea anumitor abuzuri locale. E limpede că liberalii au început în forță campania electorală, prin felul aberant în care au decis să se manifeste politic în Lugoj.

Este cea mai mizerabilă cale de ascunde starea deplorabilă în care au adus Municipiul Lugoj în toți acești ani de când Buciu a fost ales primar. Iar ei știu asta, și încearcă prin metode ieftine și de circ să mă oprească din intenția mea de a candida la funcția de primar al Lugojului”, a concluzionat medicul Erwin Floroni.

 

Alte subiecte :

Citește și :