Scandal într-un cartier timișorean! Copil ucis de un tânăr de 17 ani, au intervenit mascații

688

Un tânăr de 17 ani a provocat un accident cu maşina pe care o furase de la tatăl său, în cartierul Kuncz din Timişoara, lovind mortal un copil de 3 ani şi rănind o fată şi o femeie care se aflau pe stradă. Locuitorii din cartier au sărit să îl bată pe şofer, iar scandalul a fost aplanat de mascaţi (news.ro).

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc pe strada Satu Mare, de la marginea Timişoarei, unde şoferul unui Golf cu numere de Arad a lovit doi copii şi o femeie care îi însoţea. După ce a sărit cu maşina peste un şant, s-a oprit în zidul unei case. Unul dintre copii, în vârstă de trei ani, a murit, iar celălalt, o fată, a fost rănită. Femeia a scăpat doar cu leziuni uşoare.

Imediat după accident, romii, majoritari în cartier, au sărit la şofer să îl ia la bătaie. Tânărul s-a speriat şi a rupt-o la fugă pe un câmp din apropiere cerând ajutor. Imediat au intervenit mascaţii de la trupele speciale, jandarmii, echipaje de pompieri, SMURD şi ambulanţe.

Poliţiştii spun că înainte de accident, şoferul, care are 17 ani, a fost la un local din apropiere unde, la un moment dat, s-a iscat un scandal. Tânărul ar fi fost luat la bătaie şi a reuşit să fugă. A mers acasă, a luat maşina tatălui său şi s-a urcat la volan. La un moment dat a pierdut controlul maşinii şi a surprins copiii şi femeia pe stradă. Tatăl şoferului a anunţat că fiul său vrea să se predea. Tânărul va fi cercetat pentru omor din culpă, conducere a unui autovehicul făra a avea permis şi fugă de la locul accidentului.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ