Scandal într-un autobuz care circula pe o rută urbană. Ce i-a cerut șoferul să facă unei călătoare FOTO-VIDEO

528

Un şofer OTL care conducea sâmbătă autobuzul de pe linia 19 dinspre ERA Park spre centrul oraşului a fost nevoit să coboare de la volan în staţia de dinainte de pârâul Peţa şi să îi ceară unei femei de vârstă mijlocie să îşi cureţe zoaiele după ce a mâncat.

„Ţi se pare normal?”

Potrivit unei filmări care a ajuns în posesia BIHOREANULUI, şoferul a observat mizeria pe care o făcea femeia de vârstă mijlocie, n-a mai răbdat şi în prima staţie a luat atitudine. „Ţi se pare normal ce-ai făcut?”, a întrebat bărbatul. Călătoarea îşi deschisese pe scaunul de lângă ea o caserolă de unică folosinţă din care s-a servit, lăsând să curgă zemuri pe şezutul acestuia, iar punga de plastic cu feliile de pâine pe jos.

„Da’ mi s-a rupt plasa”, a minţit călătoarea, a cărei față nu se distinge clar în înregistrare, afirmând că locul de lângă ea „e curat, numai no…”.

Gestul l-a nemulţumit şi mai mult pe conducătorul autobuzului, care i-a cerut acesteia să facă curat. „E curat? Şi trebuie călătorii ca să stea în locul tău? Te rog frumos coboară jos cu ele acuma”, a continuat şoferul, cerându-i femeii să şteargă mizeria cu geanta pe care o avea la ea.

Luată din scurt, femeia, chiar dacă a protestat, şi-a cules mizeriile şi a coborât să le arunce.

„Nimeni nu a luat atitudine”

Contactat de BIHOREAUL, directorul OTL Viorel Mircea Pop, a confirmat incidentul. „S-a întâmplat sâmbătă dimineaţă pe linia 19. Şoferul a văzut în oglinda retrovizoare mizeria pe care o făcea femeia şi s-a dus să îi ceară să o strângă. Mai erau şi alţi călători, dar nimeni nu a luat atitudine”, a povestit directorul.

Potrivit directorului, deşi pe înregistrare nu mai apare, până la urmă șoferul a salubrizat și după ce a făcut „curățenie” călătoarea, pentru a nu obliga clienţii OTL să circule în mizerie.

„Până la urmă a dus-o pe femeie mai departe, dar măcar a obligat-o să îşi adune mizeria după ea. Curat a făcut însă tot şoferul, că are la el mătură şi ce îi trebuie”, a explicat Pop.

Directorul OTL a afirmat că astfel de cazuri au loc zilnic, deşi regulamentele în vigoare interzic consumul de alimente în mijloacele de transport în comun.

sursa: m.ebihoreanul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ