Scandal în Primăria Dumbrăvița: secretarul refuză să plece și să predea ștampilele instituției VIDEO

243

Situație aberantă la Primăria Dumbrăvița! Deși secretarul instituției a fost demis, după ce Comisia de Disciplină din cadrul Prefecturii Timiș a parafat acest lucru, femeia refuză să își părăsească locul de muncă.

Diana Marinchi a primit dispoziție de la primar că este demisă. Nu a înregistrat-o în analele primăriei, la fel cum nu a înregistrat și alte dispoziții date de edilul șef. Pe fir au intrat reprezentanții Prefecturii Timiș care au încercat să medieze situația.

Însă lucrurile au scăpat total de sub control. Secretarul nu vrea să predea nici Registrul unic și nici ștampilele instituției.

”În data de 23 aprilie 2019, Corpul de Control al Prefectului s-a deplasat la sediul Primăriei Dumbrăvița, în vederea medierii acestei situații, precum și pentru a efectua un control tematic privind activitatea primarului și a secretarului în perioada 2016 – prezent.

S-a constatat faptul că dispoziția de destituire a secretarului, precum și alte dispoziții care privesc secretarul, nu sunt înregistrate și nici comunicate Prefectulului, potrivit prevederilor legale.

În momentul în care i s-a pus în vedere să înregistreze toate dispozițiile emise de primar pe care nu le-a înregistrat până în acest moment, secretara a refuzat, refuzând totodată să predea Registrul Unic și ștamplilele instituției”, anunță Prefectura Timiș.

S-a ajuns în final ca primarul din Dumbrăvița, Victor Malac, să apeleze la Poliție. Oamenii legii au sigilat biroul secretarului acolo unde se află documetele și ștambilele ce trebuie predate cu semnătură și proces verbal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ