Scandal cu amenințări într-un cabinet medical! De unde a plecat conflictul

2769

O tânără mămică pe nume Elena Valentina Pleșca a dezvăluit pe pagina personală de Facebook că, după ce a refuzat să-și vaccineze fiul, a avut un conflict destul de dur cu medicul de familie pe această temă. Femeia susține că a fost anunțată să ia în calcul mutarea dosarului micuțului la un alt doctor. Motivul invocat de medicul de familie a fost acela că ar putea fi amendată pentru refuzul părintelui, notează jurnaldinromania.ro.

Am fost acum la medicul de familie al copilului și doamna doctor îmi spunea că trebuie să-mi vaccinez copilul cu vaccinul ROR. Da? În momentul în care am început să-i spun doamnei doctor că nu am încredere în vaccinurile actuale și în compoziția lor, a început să se supere foarte foarte tare!

I-am zis: Doamna doctor, cum puteți să îmi spuneți mie că vaccinurile sunt bune dacă în compoziția lor sunt 26 de virusuri care nu au ce căuta acolo? Și zice: „Da, așa este, sunt virusuri care sunt necunoscute”. Păi bun, și dacă recunoașteti dumneavostră acest lucru, cum îmi puteți spune mie că trebuie să îmi vaccinez copilul pt că așa se face și că nu e nicio problemă, că așa știe dânsa. Da? Deci doamna doctor nici nu a studiat compoziția vaccinurilor, dar vine să mi-l impună oarecum.

Când a văzut că știu despre ce este vorba cu vaccinurile mi-a zis: „știti, că dacă iau amendă din cauza dumneavoastră, că refuzați vaccinarea, o să vă rog să vă căutați alt medic”. Zic: „Hai nu, zău!” Dacă doctorii impun vaccinarea sub presiune, sub amenințare, vă dați seama că ceva este necurat la mijloc. (…) Am semnat că refuz vaccinarea”, a povestit tânăra mămică Elena Valentina Pleșca într-o filmare postată pe contul de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ