17.1 C
Timisoara
sâmbătă 11 iulie 2020
Scadal monstru, cu bâte și scaune, între zeci de rromi! Poliștii, nevoiți...

Scadal monstru, cu bâte și scaune, între zeci de rromi! Poliștii, nevoiți să folosească grenade și spray-uri lacrimogene VIDEO

213

Zeci de bărbaţi şi femei de etnie rromă s-au luat la bătaie, ieri, pe o stradă din cartierul Vlaşca din Feteşti, cu poliţiştii şi luptătorii Trupelor Speciale. Scandalul a fost surprins de un martor cu telefonul mobil, iar imaginile au fost postate pe Facebook de pagina Sindicatul Politistilor din Romania „Diamantul” Oficial.

Sunt necesare legi care corespund realitatii, proceduri mai eficiente, resurse. Ce faceti domnule Vela, concret, pentru imbunatatirea serviciului de politie, in beneficiul societatii ? Ce planuri aveti?Filmarea este din 19.11.2019. Ialomita. Fetesti. Cartier Vlasca.

Opublikowany przez Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" Oficial Środa, 20 listopada 2019

Video: Facebook/ Sindicatul Politistilor din Romania „Diamantul” Oficial

Conflictul a izbucnit, marți, între câteva familii de rromi din cartier. Vecinii au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat polițiști și jandarmi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Pe imagini se vede cum scandalagii se iau la bătaie, iar polițiștii intervin pentru a-i despărţi. La un moment dat, când au intervenit jandarmii şi luptătorii de la Acţiuni Speciale, unii dintre protagoniștii scandalului au intrat în curtea unei case şi s-au înarmat cu bâte, scaune şi şipci din gard.

Poliţiştii au folosit spray-uri iritant-lacrimogene şi chiar o grenadă de mână cu gaz lacrimogen pentru a-i linişti pe scandalagii. Alţi poliţişti încercau să îi imobilizeze pe unii dintre suspecţi. Într-un final, lucrurile s-au liniştit, iar scandalagii au fost conduşi la audieri.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi loviri sau alte violenţe.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ