Sătul să aștepte mila autorităților, un bărbat din Hunedoara a reparat singur un drum județean, cu roaba și lopata

82
Sătui să stea la mila autorităților ca să le repare un drum județean din Munții Orăștiei, localnicii au pus mâna pe lopeți și roabe și au început lucrările pe cheltuiala lor.
Drumul Judeţean 668 A, din comuna Boşorod, Munţii Orăştiei, a fost în ultimii ani devastat de viituri. Traversează pădurile de pe Valea Luncanilor până în apropiere de Cetatea dacică Piatra Roşie, însă nu a mai fost modernizat, la fel ca alte sectoare de drumuri judeţene din zonă. Ploile îl fac adesea impracticabil. Așa că unii dintre ei s-au apucat singuri de reparaţii şi le-au transmis un mesaj ironic reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara.

„La doar un an şi jumătate de la ploile şi viitura care au afectat partea carosabilă, au demarat lucrările de reparaţii la drumul judeţean DJ 668 A. Câştigătorul licitaţiei este vecinul nostru, nea Ion. El a promis că va folosi la astuparea gropilor o roabă şi o lopată de ultimă generaţie. Mulţumim Consiliului Judeţean Hunedoara pentru atenţie”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook Fundaţia Dacica.

Foto: Fundația Dacica
În ultimii ani, mai multe drumuri locale din comuna Boşorod au fost modernizate, în timp ce porţiuni din Drumul Judeţean 668 spre Cetatea dacică Piatra Roşie şi spre Peştera Cioclovina au rămas la fel de degradate, în aşteptarea intervenţiilor anunţate de CJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ