Sarmale, friptură şi cozonaci pentru bolnavii care-şi petrec sărbătorile de iarnă în spital, la Timişoara

269

Meniu special pentru bolnavii din vestul ţării nevoiţi să petreacă sărbătorile de iarnă departe de cei dragi, pe un pat de spital, la Timişoara. Astfel, reprezentanţii spitalelor din capitala Banatului au pregătit un meniu deosebit pentru pacienţi, în cele trei zile de Crăciun, dar şi de Revelion.

„Am stabilit ca pacienţii care pot să beneficieze de meniu specific de sărbători să li se acorde acest meniu care constă în mâncare tradiţională, în limita posibilităţilor medicale. Ne bucurăm că putem să facem acest lucru, pentru că se apropie Crăciunul şi Revelionul şi ne gândim că aşa le mai uşurăm suferinţa”, a explicat recent Marius Craina. Prin urmare, pe masa de Crăciun sau de Anul Nou a bolnavilor de la „Judeţean” nu lipsesc sarmalele, friptura de porc sau cozonacii.

Şi la Spitalul Municipal Timişoara a fost pregătit un meniu special de sărbători pentru bolnavi, cu supă de vită, ciorbă de perişoare, cârnaţi, sarmale cu mămăliguţă, friptură de porc, cozonaci, napolitane, eugenii şi portocale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ