21.2 C
Timișoara
luni 15 aprilie 2024

Sărbătoarea Jandarmeriei Române

În data de 3 aprilie 2024 printr-un ceremonial militar ostașii în albastru au marcat împlinirea a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.
Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara, a avut loc ședința festivă și activitatea de avansare în grad a unor cadre militare. Cu această ocazie, comandantul unității, colonelul Alin-Emanuel Gheorghe și-a exprimat recunoștința față de întreaga activitate a jandarmilor unității și față de familiile acestora, pentru sprijinul necondiționat pe care îl oferă. Nu au fost uitați nici înaintașii, aducându-le un omagiu, în cadrul unui ceremonial militar și religios încheiat cu depunere de coroane de flori.
De asemenea, militarii fost gazdă pentru reprezentanții tuturor instituțiilor partenere, cărora, într-un cadru festiv, le-am oferit câteva momente demonstrative din activitatea noastră, mulțumindu-le pentru întreaga colaborare pe care o desfășurăm constant, pentru siguranța cetățenilor.

Alte subiecte :

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Marți, 16 aprilie, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului. Lucrările fac parte din...

Colterm reia încălzirea

Având în vedere temperaturile exterioare scăzute, diurne și nocturne, prognozate pentru zilele următoare, începând de miercuri dimineața, 17 aprilie 2024, Colterm Timișoara va relua...

Citește și :