Saracens vrea să încheie seria negativă contra Stelei

127

Campionii din Ronaț revin la duelurile din întrecerea internă după ce au pulsul confruntărilor cu iz european. Saracens joacă sâmbătă pe în compania lui Steaua București în etapa a cincea a Cupei Regelui.

Timișoara nu are timp să își lingă rănile după eșecurile din Challenge Cup pentru că la sfârșitul acestei săptămâni are un meci solicitant în țară. Adversară îi va fi Steaua București într-un meci din etapa a cincea a Cupei Regelui. Victoria este importantă și pentru clasament, cât mai ales pentru moralul echipei.

Elevii lui Grainger Heikell au pierdut ultimele 3 meciuri și un succes le-ar reda încrederea în forțele proprii după eșecurile dureroase cu CSM Știința Baia Mare, Edinburgh Rugby și Stade Francais.

Bănățenii ocupă locul doi în clasamentul Cupei Regelui cu două etape rămase de disputat și doar un rezultat pozitiv îi menține în cursa pentru câștigarea sezonului regulat. Steaua vine în Banat din poziția liderului detașat care are nevoie de o remiză pentru a-și asigura locul unu.

Saracens va începe meciul cu Steaua cu următorul 15: Militaru, Căpățână, Aholelei – Mureșan, Popârlan – Morrison, Rus, Burcea – Calafeteanu, Rose – Shennan, Umaga, Sefanaia, Fonovai – Fercu. Rezerve sunt: Sabău, Taupaki, Mariș, Gorcioaoia, Ianuș, Lemnaru, Popa, Zaharia.

Partida are loc sâmbătă, ora 11, pe arena Dan Păltinișanu. Meciul nu este televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ